Ljubo Jalovi u Kazanju

jalovi kazanj33

Sjajnim izdanjem u 1. kolu “Tatneft kupa” u Kazanju prošle godine, kad je zabeležio pobedu prekidom u prvoj rundi, Ljubo Jalovi je skrenuo pažnju i onih koji inače ne prate kik boks. Snimak nokauta kolenom u glavu preplavio je društvene mreže, a Jalovi je dobio još mnogo navijača.

Mnogi su jedva čekali njegov novi ulazak u ring, i došlo je vreme za još jedan okršaj u okviru „Tatneft kupa“. Ljubo je spreman za novi izazov.

– Sutra putujem u Kazanj na meč drugog kola “Tatneft kupa” jakog međunarodnog turnira pozivnog karaktera. U prvom kolu, u osmini finala, rival mi je bio Alex Trofimov, Rus sa izraelskim pasošem. Tada sam zabeležio ekspresnu pobedu prekidom u 1. rundi – podsetio je Ljubo Jalovi.

Dosta je onih koji i danas prepričavaju tu pobedu efektnim prekidom. Snimak je do sada imao preko milion pregleda, a Jalovi se priseća:

– U tom meču sam od samog starta imao inicijativu. Već na isteku prvog minuta posle jednog kolena u vilicu Trofimov se našao u nokdaunu. Uspeo je da se vrati, ali do kraja drugog minuta usledio je još jedan udarac kolenom u glavu i Trofimov je iznet sa ringa. Premijera na Tatneft kupu je prošla na najbolji mogući način.

Kakva su očekivanja od drugog kola?

– Meč je na programu u petak, rival je Marokanac sa belgijskim pasošem Zakarija Balta. U svakom meču idem na pobedu, tu nema razlike. Efektna pobeda u premijeri na „Tatneft kupu“, kao i Majska nagrada me obavezuje da iz sebe izvučem maksimum i da zabeležim novi trijumf i još jednom potvrdim visoku klasu. Ambicije su na najvišem nivou, daću sve od sebe da budem konačni pobednik – zaključio je Jalovi.

X