Marinković za pojas

boban_marinkovic

U Jagodini će večeras, u sportskoj dvorani „Jassa“ biti održana profi revija u kik boksu. Kako su već ljubitelji ovog trofejnog sporta i navikli, sve će biti organizovano na vrhunskom nivou. Program od četiri  meča, u kojima će se publici predstaviti najbolji borci „Palminih tigrova“, od čega je jedan duel za pojas profesionalnog prvaka sveta, garantuju vrhunsku poslasticu.

U borbi za pojas planete u disciplini lou kik kategoriji do 56,4 kg snage će odmeriti Boban Marinković i Italijan Džozef  Lasiri.

– Prvobitno je bilo planirano da rival za titulu bude Brazilac Tjago Belo Romario da Silva, ali je u poslednjem trenutku došlo do promene. Na megdan će mi izaći Italijan Lasiri. Nemam nekih informacija o Lasiriju. Znam da je odradio 28 mečeva, da je 27 rešio u svoju korist i to je to – bio je prvi komentar Bobana Marinkovića.

Kako je tekao proces priprema i koliko ste zadovoljni svojom formom?

– Dobro smo radili u prethodnom periodu i zadovoljan sam spremnošću. Dobro sam fizički i psihički pripremljen, spreman da večeras dam svoj maksimum.

Kakva su očekivanja?

– O rivalu ne znam ništa, ali poznajem sebe. Znam koliko želim pobedu u ovom meču i znam da ću učiniti sve da zabeležim trijumf. Kad počne borba znaćemo više, ali je jasno da sa jednim ciljem ulazim u ring – zaključio je Marinković.

Program u Jagodini počinje u 16 časova.

Parovi borbi – Meč za svetsku titulu u lou kiku do 56,4 kg: Boban Marinković (Srbija) – Džozef Lasiri (Italija)

Revijalni mečevi: Miloš Anić (Palmini tigrovi)  – Predrag Janković (Zemun), Aleksandar Konovalov (Palmini tigrovi) – Marko Cvetanović (Zemun), Nemanja Jovanović (Palmini tigrovi) – Saša Polugić (Kraljevo).

Nole na otvaranju

Kik boks spektakl u Jagodini svečano će otvoriti najbolji teniser sveta i zvanično najbolji sportista planete – Novak Đoković.

X