Ministar sporta u poseti srpskim kik bokserima

19

                       Ministar omladine i sporta posetio kik boks kamp

 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas srpske kik boksere na treningu koji je održan u sportskom kampu u Kovilovu.
Sa državnim sekretarom za sport Predragom Peruničićem, prisustvovao je zajedničkom treningu najbolje juniorske i seniorske selekcije, koja je ministra i njegove saradnike dočekala u veoma dobrom raspoloženju.
Ministar Vanja Udovičić je iskoristio ovu priliku da čestita svim članovima juniorske i seniorske reprezentacije na odličnom rezultatu koji su ostvarili na Evropskom juniorskom i Svetskom seniorskom prvenstvu ove godine, kao i da čestita stručnom štabu i rukovodstvu Saveza na odličnim rezultatima koji su i ove godine potvrdili da se Srbija nalazi u svetskom vrhu kada je u pitanju kik boks.

10
Ministar je izrazio svoje zadovoljstvo odlukom da se pripreme održe u sportskom centru u Kovilovu, jer je dobio potvrde da je to bio odličan potez koji je umnogome doprineo fantastičnom uspehu naših reprezentativaca.
Predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić je upoznao ministra Udovičića o preostalim aktivnostima iz kalendara na domaćem planu, i izneo plan preostalih događaja do kraja godine.
Ministar je još jednom naglasio svoje zadovoljstvo radom Kik boks saveza Srbije, pogotovo činjenicom o broju klubova u Srbiji gde se vežba kik boks kao i činjenicom da među vežbačima ali i reprezentativcima Kik boks savez ima više od 40% žena.

15 22

U razgovoru sa stručnim štabom Saveza, ministar je dobio osnovne informacije o onome šta su neophodni uslovi za rad kako bi se i dalje kik bokseri kitili medaljama na međunarodnoj sceni.
Druženje u Kovilovu je završeno neformalnim koktelom gde su predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić i potpredsednik Dejan Milosavljević upoznali ministra i njegove saradnike o narednim  projektima koji čekaju Savez u narednom periodu.

X