Odbrojavanje do Serbia opena

vidovic 2013

Evropskim kupom „Serbia open 2014“ i ove godine će zvanično početi takmičarska sezona Kik boks saveza Srbije. U dvorani „Šumice“ tokom vikenda 1. i 2. martaodržaće se takmičenje koje će okupiti neke od najboljih kikbokseraSrbije, ali i borce iz inostranstva.

Momci i devojke će se nadmetati u dve discipline K1 rules i kick light contact. Eliminacije su u subotu od 14, dok će se u nedelju održati završne borbe za medalje. U nedelju od 18 časova planirana su finala u discipli K1 rules.

Od srpskih reprezentativaca u ringu će se naći zlatni momci iz Brazila Ljubo Jalovi (do 75 kg) i Miljan Vidović (do 81 kg). Biće to njihovo prvo pojavljivanje od osvajanja planetarnih kruna, i idealna prilika da još jednom uživamo u njihovim sjajnim potezima. U disciplini K1 rules nadmetaće se i bronzani sa planetarne smotre Uroš Bogojević (do 86 kg) i Stefan Anđelković (+91 kg).

Uz njih, znanje i umeće demonstriraće i mlade nade, osvajači odličja sa Evropskog prvenstva za junuiore održanog prošle godine u Poljskoj: Dragana Sretenović, Jovana Đorđević, Luka Spremo, Andrija Bosić, Aleksandar Menković, Jovana Trifunjagić, Aleksa Stanišić, Marko Cvetanović, kao i iskusni Aleksandar Gogić i Andi Đurđević.

Miloš Anić (do 63,5 kg) ovoga puta će se nadmetati u disciplini kick light contact čime će pažnju skrenuti i na ovu tatami disciplinu.

Prijave za Serbia open 2014 stigle su i iz Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Republike Srpske, a očekuje se da broj zemalja bude veći jer je rok za prijave 28. februar.

X