Odlaže se održavanje Kupa „Serbia OPEN“

Zbog aktuelne situacije sa virusom COVID-19 obaveštavamo javnost da će planirani Kup „Serbia OPEN“ biti odložen u terminu 19-21.3.2021.
Srbija, kao i veliki broj evropskih zemalja, je zbog eksplozije epidemije virusa Korona, pretvorena u područje sa intenzivnom transmisijom virusa, što veoma komplikuje bezbedno održavanje takmičenja.
Iako smo po prijavama imali najavu da bi ovogodišnji Serbia OPEN bio jedan od najmasovnijih turnira dosad, ipak je briga za zdravlje i bezbednost učesnika izbila na prvo mesto.
Shodno situaciji, Kik boks savez Srbije je doneo odluku da se Evropski kik boks kup “Serbia OPEN” odloži, tj. pomeri najverovatnije na neki datum u maju 2021. godine.
O novom datumu održavanja, kik bokseri u Srbiji i Evropi će biti naknadno obavešteni, jer i ovaj datum zavisi od toga kakva će situacija sa širenjem virusa biti u narednim mesecima.
Istu tešku odluku smo doneli gotovo istog dana (10.marta) prošle godine, i na kraju uspeli da na kraju godine održimo turnir u skraćenom formatu.
Molimo vas da imate razumevanja za ovu odluku. Svesni smo da ona umnogome remeti vaše planove.
Nadamo se da će se u narednim mesecima situacija sa virusom svesti u prihvatljive okvire i da ćemo se ubrzo vratiti redovnim aktivnostima.
Vaš Kik boks savez Srbije.

X