Odličan start srpskih takmičara

IMG 6788

Učešće srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti ostavilo je snažan pečat kako u takmičarskom tako i u navijačkom smislu jer ne samo da je Srbija važila za favorita u ringovnim disciplinama, nego su i njeni navijači jedni od najbučnijih i najveselijih u sali.

                  Ludilo
Svi kao jedan, moto je u našim redovima.
Treći takmičarski dan doneo je mnogo uzbuđenja, i pobeda i poraza.

IMG 7154      IMG 7068
Ono što je sigurno jeste da su svi članovi srpske reprezentacije koji su nastupili do sada „ostavili srce u ringu“, dali sve od sebe i dostojno nastupili kao članovi jedne od najjačih ekipa na svetskom prvenstvu.
Pobede su danas ostvarili i izborili nastup u četvrtfinalu:
Miloš Keljanović i Ljubo Jalovi.Pobede i ulazak u polufinale ostvarili su:
Nikola Filipović, Aleksandra Krstić, Aleksandar Konovalov, Nikola Stošić, Miloš Cvjetičanin, Valentina Keri, Bojan Džepina, Saida Bukvić.
Mečeve su izgubili i završili takmičenje:
Jovan Stevanović, Novak Radulović, Danijel Memedovski, Ivana Davidović, Slobodan Mijajlović, Jovana Milovanović  a ranije: Slobodan Mitrović,
Milana Bjelogrlić, Nemanja Pantelić i Ilija Jovanović.
Teodora Manić i Stefan Anđelković su juče izborili svoj ulazak u polufinale.
Današnji skor od 10 pobeda i 6 poraza zaključio je sigurnih 12 medalja u rukama naših takmičara. Ostaje da vidimo kog će biti sjaja.
Sutra su na programu borbe sledećih takmičara:
Aleksandar Konovalov, Miloš Keljanović, Ljubo Jalovi, Mitar Dugalić, Maja Miljević, Stefan Andjelković, Nikola Stošić, Aleksandar Menković, Aleksandra Krstić, Diana Dabetić, Saida Bukvić, Teodora Manić

za FACE 1   ZA FACE 7
Još na početku takmičenja troje reprezentativaca koji su nastupili u tatami disciplinama (Kik Lajt) nisu uspeli da nastave takmičenje i ispali su u prvom kolu.Nije na odmet naglasiti da su to takmičari bez velikog internacionalnog iskustva i blizina Budimpešte kao grada domaćina Svetskog prvenstva je bila dobar razlog da se i oni nadju na spisku selektora, kako bi se oprobali na svetskoj sceni.
Ostalo je da sačekamo finalni dan prvenstva kada će se znati ko će poneti prestižnu titulu svetskog prvaka.

X