Palmini tigrovi u ringu protiv Grčke

1

U nedelju, 7.jula sa početkom u 21 čas na stadionu u Končarevu kraj Jagodine biće održan tradicionalni kik boks spektakl gde će rukavice u ringu ukrstiti najbolji takmičari jagodinskog kik boks kluba Palmini tigrovi i reprezentativci Grčke.

Ovaj sportski događaj se održava tradicionalno već 22 put i opet će okupiti važne ličnosti sportskog, kulturnog i političkog života Srbije da zajedno u atmosferi prijateljskog nadmetanja, posmatraju odlične kik boks mečeve.PHOTO 2019 07 06 12 24 56

Tim povodom je u Jagodini održana konferencija za medije gde je predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić najavio spektakl i rekao:

„Velika je čast i zadovoljstvo biti deo ovog događaja po 22-gi put. Želim da se zahvalim našim grčkim prijateljima i reprezentativcima Grčke koji su se rado odazvali učešću.Ovde je organizacija na najvišem nivou zahvaljujući Draganu Markoviću Palmi i kik boks klubu Palmini Tigrovi. Ovo će biti odlična priredba, siguran sam da će mečevi biti odlični i neka pobedi bolji!“

Po rečima trenera kik boks kluba Slobodana Jocića, njegov tim se s razlogom nada pobedi jer su do sada njegovi takmičari imali 17 pobeda, 3 poraza i jedan remi.

Kapiteni dve ekipe, Aleksandar Konovalov i  Vitalik Maiborodoa su poručili da će publika sigurno uživati u mečevima.

PHOTO 2019 07 06 12 24 56 2  PHOTO 2019 07 06 12 24 571

Selektor reprezentacije Grčke Kostas Atanasopulos se zahvalio na gostoprimstvu i najavio da njegov tim ide na pobedu.

Program borbi:

1. Strahinja Petrović: Eduard Kourintijan
juniori, Low kick -63kg
2. Predrag Mijajlović: Petros Atanasiou
seniori, K-1 -63,5kg
3. Danijel Memedovski: Loula Marios
seniori, Low kick -60kg
4. Aleksandar Đorđević: Aleksandros Mavromatidis
seniori, Low kick -71kg
5. Dušan Radović: Janis Selalmazidis
seniori, Low kick – 67kg
6. Aleksandar Konovalov: Vilatik Maiborodoa
seniori, Low kick -63,5kg.

Sportski stadion u Končarevu je pripremljen da primi više od 10000 ljudi koje će posle sportskog dela priredbe zabavljati i pevačica Aleksandra Prijović.

X