Pelević na prijemu u Podgorici

pelevic vusurevic strugar1

Igor Vušurović, direktor Uprave za mlade i sport Crne Gore, ugostio je Borislava Pelevića, predsednika WAKO Evrope, i Ivana Strugara, prvog čoveka Kik boks saveza Crne Gore.

Na sastanku je bilo reči o bogatoj i dugoj tradiciji kik boksa u Crnoj Gori, a Borislav Pelević je istakao zadovoljstvo što su rukovodstvo KBSCG i Uprava za mlade i sport, kao nadležni državni organ za sport, spremni da ulože maksimalne napore na unapređenju kik boksa. U tom pravcu razgovarano je i o mogućnostima i kapacitetima KBSCG da u perspektivi bude domaćin nekog velikog međunarodnog takmičenja.

Tokom razgovora Igor Vušurović je upoznat sa željom WAKO IF da se kik boks uvrsti u porodicu olimpijskih sportova, a Borislav Pelević ga je detaljno upoznao I sa aktivnostima i razgovorima koje su predstavnici WAKO IF imali sa predstavnicima MOK-a.

Ivan Strugar se zahvalio Igoru Vušuroviću i Borislavu Peleviću na podršci i dosadašnjoj uspešnoj saradnji izrazivši zadovoljstvo zbog posete prvog čovekla WAKO Evrope, kojom je ukazana podrška Kik boks savezu Crne Gore na daljem razvoju i unapređenju kik boksa.

X