Peleviću novi mandat

skupstina kbss 14032015 001

U Beogradu je održana Izborna skupština Kik boks saveza Srbije. Od 62 kluba sa pravom glasa, sednici je prisustvovalo 35 delegata.

Najvažnija tačka je bio izbor predsednika Kik boks saveza Srbije koji će tu dužnost obavljati u periodu od četiri godine (2015-2019). Jedini kandidat bio je dr Borislav Pelević, dosadašnji predsednik, koga je po Statutu KBSS, kandidovalo 10 klubova. Pelević je dobio jednoglasnu podršku. Skupština je jednoglasno prihvatile i tim sa kojim će dr Pelević voditi KBS Srbije.

Potpredsednici u naredne četiri godine biće Miodrag Jotić, Velizar Đerić, Božidar Đermanović i Dejan Milosavljević. Uz njih četvoricu i predsednika Pelevića u Upravnom odboru, koji boji devet članova, biće i dosadašnji članov Bojan Radić, Zoran Milovanović i Bratislav Jovanović. Novo ime je Srđan Bugarčić, dugogodišnji generalni sekretar Kik boks saveza Srbije koji je prošle godine prešao na novu funkciju, a čije iskustvo i znanje će svakako pomoći još boljem radu Upravnog odbora. Nadzorni odbor će u naredne četiri godine čini Marko Osmajlić, predsednik,i Vedran Tašković i Aleksandar Marić.

Izveštaj o radu Kik boks saveza Srbije u 2014, uključujući i Finansijski izveštaj o poslovanju, podneo je dr Borislav Pelević, predsednik KBS Srbije. Nakon izbora za predsednika dr Pelević je izneo predlog programa rada za naredni četvorogodišnji period, kao i plan poslovanja za 2015. godinu. Izveštaji i predlozi su usvojeni jednoglasno.

X