Pobeda Mihajlovića na startu SP

srdjan_mihajlovic1

Srđan Mihajlović, nekada najatraktivniji srpski borac, startovao je pobedom na drugom delu Svetskog prvenstva u Dablinu. U disciplini ful kontakt, kategoriji do 81 kg, Srđan Mihajlović je zabeležio pobedu protiv Slovaka Mariana Kulizaka. U osmini finala pobedio je 2:1 i obezbedio plasman u četvrtinu finala. Naredni protivnik je Ivan Zakharenko (Kazahstan).

 

 

– Bio je to težak meč. Slovak Kulizak se pokazao kao odličan, tvrd protivnik. Od trojice sudija dvojica su dali solidnu prednost Mihajloviću, dok je treći bodovao u korist Slovaka. Srđan je dobro odradio meč, najvažnije od svega nema nikakve povrede i dobro se oseća. Spreman je za četvrtfinale – bio je prvi komentar Srđana Bugarčića, generalnog sekretara KBS Srbije i trenera Srđana Mihajlovića.

Naredni rival je Kazahstanac Ivan Zakharenko. Bugarčić komentariše:

– Zakharenko je starovao od šesnaestine finala, dobio Poljaka Matulanieca i Irca Bermuellera. Pokazao se kao dobar borac, ali Srđan ima kvalitet da ga pobedi i plasira se u polufinale. Videćemo sve u četvrtak u poslepodnevnim satima kad se bude održao meč – zaključio je Bugarčić.

U Dablinu se održava drugi deo Svetskog prvenstva u kik bosku. Na programu su tri discipline: ful kontakt, semi kontakt i muzičke forme.

X