Podeljene plakete za doprinos razvoju Kik boksa u Srbiji u 2017. godini

1

 

Kraj godine je uvek dobra prilika da se sumiraju uradjeni poslovi, definišu ciljevi za budućnost i da se istaknu pojedinci koji su svojim radom dali doprinos boljem kvalitetu i dobrim rezultatima.

Tako je i Kik boks savez Srbije upriličio Konferenciju gde se predsednik Saveza Dr.Borislav Pelević posebno zahvalio na saradnji sa sportskim funkcionerima kao i predstavnicima „sedme sile“- medijima, koji su pratili rad Saveza u prošloj godini.

2                7


Tako su zahvalnice-plakete u jubilarnoj 2017.toj godini kada svetska WAKO federacija slavi 40 godina postojanja, plakete dobili:


Aleksandar Šoštar, odlazeći predsednik Sportskog Saveza Srbije, Velizar Đerić, dugogodišnji funkcioner Kik boks saveza, počasni predsednik KBSS Dragan Marković Palma, Sportski žurnal i novinar zadužen za kik boks Dušan Vasiljević, Radio Televizija Srbije i novinar Dušan Albijanić, Sportnetwork i novinar Radovan Maksimović, televizija „PalmaPlus“ Valentina Tomašević i urednik Stevo Grkinić, urednik portala U klinču Željko Čačija, urednik društvenih mreža Kik boks saveza Srbije Marijana Pelević, Večernje novosti sportska redakcija, ali i članovi stručnog štaba reprezentacije: selektor Neven Dondur, trener Srđan Radulović (za doprinos i u medijskom predstavljanju Saveza jer je sa svih takmičenja uspevao da odmah po dobijenom rezultatu javi medijima u Srbiji uspeh naših takmičara) i trener Miloš Milutinov. Plaketu je dobio i generalni sekretar Kik boks saveza Petar Petrović.

 

4 9 10

Predsednik se u uvodnom govoru osvrnuo na godinu za nama koja je nesumnjivo najuspešnija godina po rezultatima koje su takmičari ostvarili od kako postoji kik boks u Srbiji. Ukupno je osvojeno 93 medalje na internacionalnim takmičenjima, od kojih je 40 zlatnih, 27 srebrnih i 26 bronzanih.

11  12   13

Reprezentacija je učestvovala na tri najveća Svetska kupa, na Balkanskom prvenstvu, na Prvenstvu Evrope za kadete i juniore kao i na prvenstvu sveta za seniore, ali i na najznačajnijem događaju ove godine: Svetskom kupu, gde je učestvovalo šest predstavnika Srbije i gde je osvojeno dve zlatne i dve srebrne medalje i naš takmičar Slobodan Mijajlović proglašen za sportistu Svetskih igara.

17  19  23

Posebno je naglašeno da je Stručni štab Kik boks saveza ostvario nikad bolju međusobnu saradnju, što je u svom govoru posle prijema plakete Aleksandar Šoštar izdvojio kao možda i najznačajniji faktor briljantnog uspeha naših takmičara.

Kik boks savez Srbije je posle svečanog dela sednice održao i sastanak Upravnog odbora gde su se razmatrala pitanja od važnosti za narednu godinu.

X