Poziv na državno prvenstvo u lou kiku

Kik boks savez Srbije i kik boks klub Bor organizuju Prvenstvo Srbije u lou kiku, koje će biti održano od 21-22 maja 2022. u Boru, u Sportsko rekreativnom centru „ Bobana Veličković Momčilović“ , Zeleni bulevar bb, Bor.
Ovo takmičenje je i poslednje takmičenje u ringovnim disciplinama u ovoj godini.
Program takmičenja:

Subota, 21. maj 2022.
08:00-10:00 Zvanično merenje (Sportsko rekreativni centar „Bobana Veličković Momčilović“ , Zeleni bulevar bb, Bor).
10:45 Brifing
11:00 Ceremonija otvaranja i početak eliminacionih borbi (Sportsko rekreativni centar „Bobana Veličković Momčilović“ , Zeleni bulevar bb, Bor).

Nedelja, 22. maj 2022.
08:00 Kontrolno merenje (Sportsko rekreativni centar „Bobana Veličković Momčilović“ , Zeleni bulevar bb, Bor).
11:00 Eliminacione i finalne borbe (Sportsko rekreativni centar „Bobana Veličković Momčilović“ , Zeleni bulevar bb, Bor).

Pravo nastupa imaju svi takmičari uzrasne kategorije kadeta, mlađih i starijih juniora kao i seniora „A“ i „B“ klase u skladu sa Takmičarskim pravilnikom KBSS.

Prijave za prvenstvo su otvorene na sajtu SPORT DATA od četvrtka 05.05. od 09:00 časova i trajaće do srede 18.05. do 24:00 časa.

Da biste prijavili takmičare, potrebno je otvoriti nalog na SPORT DATA  platformi i u vašu bazu takmičara potrebno je da unesete svoje registrovane članove koji će učestvovati u sistemu takmičenja.

Napominjemo da je prijava za nacionalna prvenstva kao i do sad, odnosno koristite vaš nalog Sport Date kao i prethodne godine.

X