Prijem kod Tomislava Nikolića

img_5220

Tomislav Nikolić, predsednik Republike Srbije, ugostio je u petak delegaciju učesnika WAKO PRO WORLD GRAND Prix turnira. čije se finale održava sutra od 21 čas u „BELEXPO centru“.Ovo je prva sportska delegacija koju je ugostio predsednik Srbije, a druženje je proteklo u prijateljskim razgovorima.

Predsednik Nikolić je istakao zadovoljstvo što su se u finalu ovako važnog takmičenja našle selekcije Srbije i Rusije. Naglasio je da će navijati za Srbiju, ali da će mu i eventualni poraz pasti lakše kad zna da je od strane bratske Rusije.

Prijemu u Palati Federacije prisustvovali su dr Borislav Pelević, predsednik KBS Srbije, Enio Falsoni, predsednik WAKO, potpredsednici WAKO Verner Sosna, Ričard Lejer i Vadim Ukrajinčev, Miodrag Jotić, direktor KBSS, Velizar Đerić i Dejan Milosavljević, potrpedsenici KBSS, selektor Nebojša Milošević, borci Miloš Anić, Aleksandar Topić, Stevan Živković, Uroš Bogojević, Nenad Pagonis, Umar Paškajev, Vjačeslav Borščev,  Konstantin Serebrianikov,  Aleksandr Drobinin, Nurislam Abakov,i Ivan Strugar.

img_5298_crgf

Predstavnici WAKO Federacije nisu krili zadovoljstvo susretom sa predsednikom Srbije i izneli niz komplimenata na ovaj gest prvog čoveka države.

img_5318

X