Prijem za osvajače medalja

Prijem perunicic 2

Prijem za osvajače medalja u Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije

ČESTITKE ZA USPEH

Državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić primio je  osvajače medalja sa nedavno završenog Svetskog prvenstva u kik boksu.

Prijemu su prisustvovali predsednik Kik boks saveza Srbije Borislav Pelević, sportski direktor Miodrag Jotić, trener reprezentacije Neven Dondur, potpredsednik Saveza Velizar Djerić, generalni sekretar Saveza Petar Petrović, kao i osvajači medalja, “proizvođači uspeha  i ponosa ove zemlje”, kako ih je nazvao državni sekretar: Andi Đurđević, Aleksandar Menković, Danijel Memedovski, Slobodan Mijailović,Stefan Anđelković, Saša Polugić, Saida Bukvić, Ajla Lukač i Jovana Milovanović.

Prijem je iskorišćen kao dobra prilika da se državni sekretar upozna o sumiranim podacima po završenom prvenstvu, gde je naglašeno da je ovo takmičenje, po oceni svih zvaničnika svetske federacije, nametnulo nove, veoma visoke standarde u organizaciji koji zasigurno dugo vremena neće biti nadmašeni.

„Osvojene medalje govore o tome koliko neko vredi i koliko ulaže truda da bi ostvario zapažene rezultate. Čestitam vam na istorijskom uspehu i želim vam da nastavite istim tempom“, rekao je Peruničić.
Prijem perunicic

X