Protiv Rumuna u petak

mini_zivkovic

Letnja pauza je završena i “najmlađe” takmičenje pod okriljem Svetske kik boks federacije “WAKO World Grand prix” nastaviće se u petak, 16. septembra. U “Ambasador centru” u Bukureštu., od 22 časa počeće veliki kik boks gala, a tokom ovog profi događaja održaće se i polufinalni duel WAKO World Grand prix Rumunija – Srbija.

Selekcija Srbije u Bukurešt putuje u sredu uveče. Uz borce i stručni štab koji će činiti selektor Nebojša Milošević i direktor reprezentacije Miodrag Jotić, u Bukureštu će bit ii Borislav Pelević, predsednik Kik boks saveza Srbije i potpredsednika WAKO Federacije, kao i sudija Zoran Šimurina.

Podsetimo, selekcija Srbije je u četvrtfinalu u Beogradu pobedila Grčku 4:1, dok je Rumunija u Bukureštu istim rezultatom savladala Italiju.

Pre duela Rumunija – Srbija biće održan i poslednji meč četvrtfinala WAKO World Grand prix između Rusije i Španije. Pobednik ovog duela u polufinalu će se sastati sa selekcijom Mađarske koja je bila bolja od Hrvatske.

Parovi:

Do 60 kg: Miloš Anić (Srbija) – Florin Lupu (Rumunija). Do 66,8 kg: Aleksandar Topić (Srbija) –  Ionut Atodiresei (Rumunija). Do 75 kg: Stevan Živković (Srbija) – Mihai Barbu (Rumunija). Do 81,4 kg: Uroš Bogojević (Srbija) – Viorel Butnaru (Rumunija). Do 94,1 kg: Jovan Kaluđerović (Srbija) –  Andrei Stoica (Rumunija).

X