Prvenstvo Evrope 2018 u Bratislavi

DSC08064FB

                      Deo srpske reprezentacije sa trenerima pred put u Slovačku

 

Srpska seniorska reprezentacija je spremna za prvenstvo Evrope 2018. Ovogodišnji šampionat će se održati u Slovačkoj, u Bratislavi od 13-21. oktobra. Očekuje se učešće maksimalnog broja zemalja što ovo prvenstvo čini i najkonkurentnijim takmičenjem u kik boksu.

Takmičenje će biti održano u tri discipline: Low kick, Kick light i K.1 Rules.

Posle završenih dvonedeljnih priprema na Vlasinskom jezeru pod vođstvom kompletnog stručnog štaba: selektor Dondur Neven, treneri: Srđan Radulović, Dušan Kilibarda, Dejan Pavić, Miloš Milutinov i Aleksandar Topić, srpski kik boks tim je u istom sastavu pošao na put ka Slovačkoj  13-tog oktobra uveče. Kapiten tima Nikola Stošić je zadovoljan stanjem u ekipi, ali će u ringu nedostajati takmičarka Dijana Dabetić koja ove godine ne nastupa zbog povrede.

Predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić je zadovoljan obavljenim pripremama i nada se uspešnom rezultatu. On je u Bratislavu stigao pre tima dva dana ranije, zbog obaveza koje ima u Organizacionom komitetu federacije WAKO, ali će se  za vreme takmičenja pridružiti srpskoj reprezentaciji. Brojčano stanje ekspedicije će uvećati i dva potpredsednika KBSS Dejan Milosavljević i Božidar Đermanović koji takođe dolaze u Bratislavu. Generalni sekretar KBSS Petar Petrović je kao vođa puta zadužen za svu logistiku tima.

 

 

 

X