Prvenstvo Srbije 2020. u disciplini Lou kik

Posle duge pauze, a u periodu kada su se stekli uslovi koji to omogućavaju,  Kik boks savez je pristupio organizaciji državnog prvenstva u disciplini Lou kik, koje će biti održano u subotu i nedelju, 10-11.10.2020. u Zemunu, sportska hala „Master“.

U okolnostima posebnih mera kojih se treba pridržavati, kako bi se poštovale sve preporuke nadležnih organa države za borbu protiv virusa Korona, svi učesnici prvenstva se mole da se strogo pridržavaju sanitarnih i bezbednosnih propisanih protokola.

Svi klubovi učesnici prvenstva su blagovremeno upoznati sa detaljima protokola i dužni su da svoje članove upoznaju sa istim.

Ono na šta bismo skrenuli posebnu pažnju jeste:

  • Merenje takmičara će biti obavljeno u petak 9.10.2020., u sportskoj hali „Master“ na prvom spratu, od 18-22h. Naredno merenje je zakazano u subotu, 10.10. u 8:00 časova na istom mestu.
  • Na ulazu u halu biće postavljena tabla sa jasno napisanim redosledom klubova koji sa svojim takmičarima prilaze na merenje. Neophodno je da SVI takmičari ISTOG kluba ISTOVREMENO pristupe merenju.
  • Prilikom merenja obavezno je da svi nose zaštitnu masku koja pokriva nos i usta. Svima koji pristupe merenju biće beskontaktno merena telesna temperatura.
  • Prilikom merenja će svaki takmičar dostaviti komisiji za merenje originalnu potpisanu Izjavu, koju je svaki trener dobio na mejl i obavezan je da je unapred pripremi za svakog takmičara. Izjavu za trenere, koja je poseban dokument, potpisuje i predaje svaki trener po završenom merenju svojih takmičara.
  • Po završenoj registraciji, svaki registrovani učesnik će dobiti akreditaciju, bez koje neće biti moguć ulaz u halu.
  • Po završenom žrebanju, biće dostupan redosled borbi koji će biti istaknut na panou ispred ulaza u halu. U skladu sa redosledom, takmičari imaju 30 minuta da se pripreme pre nego što uđu u halu kada je njihov meč na rasporedu.
  • U salu za takmičenje će biti moguć ulazak samo na jednom ulazu a za napuštanje sportske sale će se koristiti izlaz na suprotnom kraju.
  • Tokom trajanja takmičenja, u delu predviđenom za zagrevanje i takmičenje, biće moguće samo prisustvo takmičara i trenera koji imaju borbu ili koji vrše zagrevanje.
  • Tokom boravka u Sportskom centru „Master“, van dela predviđenog za takmičenje i zagrevanje, svi imaju obavezu stalnog nošenja zaštitnih maski i održavanja fizičke distance od drugih prisutnih od najmanje 1,5m.
  • Takmičenje se održava bez prisustva publike. Za sve zainteresovane, obezbeđen je direktan prenos preko zvaničnog YouTube kanala KBSS, na koji se uključujete i gledate besplatno.

Molimo sve trenere i takmičare, kao i službena lica prvenstva da se odgovorno ponašaju, da poštuju propisane i zadate mere prevencije, kako bi se očuvalo zdravlje svih učesnika. Nadamo se da će svi pokazati dobru volju da se protokol poštuje, kako bi se takmičenje odigravalo bez prekida.

Svim učesnicima prvenstva Srbije 2020. želimo puno uspeha!

Izjava trener

Izjava sportisti

 

X