SAJAM SPORTA: Vrhunski sport na novosadskom sajmu

za face 1

 

 

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu uspešno je nastupio na 50. međunarodnom sajmu LORIST 2017. a u okviru Sajma sporta, koji se održava od 5. od 7. oktobra 2017. godine.

U izložbenom prostoru koji se nalazi u Master hali Novosadskog sajma Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je sa svojim partnerima Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta, Sportskim savezom Vojvodine i Savezom za školski sport Vojvodine prezentovao bogat i sadržajan sportski program.

 Ogromno interesovanje posetilaca sajma se moglo videti već na prvom programu „Razgovor sa šampionima“.

za face 22     za face 44

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez je zajedno sa voditeljem programa Lazom Bakmazom razgovarao sa osvajačima olimpijskih, svetskih i evropskih medalja u raznim sportovima, kao i njihovim trenerima. Sa prisutnim kik bokserima osvajačima medalja bio je i sportski direktor Kik boks saveza Srbije Miodrag Jotić.

U gostima su bili: Zoran Gajić, Andrija Gerić, Vasa Mijić, Djula Mešter,Veljko Petković, Davor Štefanek, Kristijan Fris, Mihajlo Dudaš, Marko Novaković, Marko Tomićević, Milenko Zorić, Aleksandra Ivošev, Marina Djekić, Aleksandra Rapaić, Sara Zaćiri, Jovan Nikolić, Kajdoči Tomaš, Kajdoči Tivadar i Starović Milica.Domaćini tokom prezentacije bili su:Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu i Boškan Slobodan, predsednik Sportskog saveza Vojvodine.

za face 66      za face 33

Velika je čast i zadovoljstvo da su naši kik bokseri bili sa prisutni za vreme programa i da su sa istim tretmanom kao i Olimpijski sportovi bili zastupljeni na ovoj manifestaciji.

X