Sastanak predsednika

Predsednik Kik boks saveza Srbije Miodrag Jotić se sastao sa predsednikom svetske WAKO organizacije Rojem Bejkerom i vd. predsednikom WAKO Evrope Ištvanom Kiralijem. Sastanku su prisustvovali i član Upravnog odbora KBSS Mihalj Halas i generalni sekretar Petar Petrović.

Na sastanku je razgovarano o trenutnom statusu kik boksa u svetskom sportu, sa posebnim osvrtom  na zvanični prijem kik boksa u olimpijsku porodicu sportova. Razgovarano je o procesu i aktivnostima na putu priznanja kao i daljim obavezama i planovima u svetskoj organizaciji.

Miodrag Jotić je upoznao predsednika Bejkera i predsednika Kiralija o situaciji u srpskoj  kik boks organizaciji, aktivnostima u prethodnom periodu sa posebnim naglaskom na organizaciju prvenstava, koja se za razliku od mnogih zemalja Evrope, gde su sportske aktivnosti zbog pandemije još uvek zabranjene, u Srbiji nesmetano i uspešno odvijaju pod posebnim epidemiološkim protokolima. Upoznao ga je i sa stručnim seminarima koji su do sada održani i koji su u planu, a posebno se osvrnuo na osnivanje komisije Žene u kik boksu Kik boks saveza Srbije, važnost njenog rada i projekte koji su u planu.

Takođe, razgovarano je o radu Trenerske komisije WAKO gde je Jotić aktivan član.

Miodrag Jotić je iskoristio susret i poklonio im primerak svoje knjige o kik boksu.

X