Seniori se pripremaju za Svetsko prvenstvo

Zlatibor je ovih dana centar borilačkog sporta u Srbiji, jer se u blagodetima ove planine kik bokseri pripremaju za predstojeće Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Portugalu, od 17-26.11.2023. godine.

Selektor Srđan Radulović i nekoliko izabranih trenera: Marko Božović, Marko Simić, Goran Bačulov, Srđan Matić i Siniša Vladimirović će se smenjivati ovih deset dana, koliko je predviđeno da se posveti zajedničkom radu i brušenju forme srpskih seniora.

Uslovi za pripreme su odlični, predsednik Duško Basrak se potrudio da u uslovima u kojima se nalazi savez, obezbedi i kvalitetne pripreme kao i sve što je potrebno da seniori otputuju i da se smeste u previđenim hotelskim kapacitetima, kao i da učestvuju na najvažnijem događaju za planetarni kik boks ove godine.

Cela organizacija putovanja i smeštaja je bila popriličan izazov zbog udaljenosti mesta Albufeira, u kome se ove godine održava prvenstvo, ali je u saradnji sa Upravnim odborom Kik boks saveza pronađeno najbolje i najjeftinije rešenje za prevoz, tako da se srpski reprezentativci ne treba da brinu da li će na vreme stići na merenje i akreditaciju, koje se zatvaraju 18.11. u ponoć. Raspisana je javna nabavka,u skladu sa uputstvima Ministarstva sporta i čeka se najjeftiniji ponuđač.

Ove godine sa reprezentacijom putuje, na poziv svetske sudijske organizacije, kao samofinansirajući sudija Jovan Dojčinović.

Spisak reprezentacije:

Списак репрезентације

 

 

X