Serbia open 2015

K1 serbia open 2015

Tradicionalni Evropski kup „Serbia open“ ove godine se održava 14. i 15. marta u SRC „Šumice“ u Beogradu u organizaciji Kik boks saveza Srbije. Takmičenje se održava u disciplinama K1 rules i kicklight contact.

Eliminacione borbe u obe discipline počinju u subotu, 14. marta, u 14 časova.

U nedelju, 15. marta, od 11 časova održaće se finala u kiclight contact-u, kao i nastavak eliminacija u disciplini K1 rules. Finala u disciplini K1 rules počinju u 18 časova.

Eliminacije i polufinala rade se po WAKO amaterskim pravilima (obavezna zaštitna kaciga, rukavice od 10 unci i štitnici za potkolenice), 3x2minuta

Finala se rade po WAKO PRO pravilima (rukavice 10 unci, bez kacige i štitnika za potkolenice), 3x 2 minuta

Za najbolje su predviđene i novčane nagrade. U disciplini K1 rules za prvo mesto novčana nagrada iznosi 300 evra u muškoj i 200 evra u ženskoj konkurenciji, pehar, medalja i diploma. Novčana nagrada se isplaćuje pobedniku samo u slučaju da u kategoriji ima 4 i više takmičara. Za drugo i treće mesto, predviđene su medalja i diploma.

U disciplini kicklight contact za prvo mesto se dobija pehar, medalja i diploma. Za drugo i treće mesto medalja i diploma.

Ove godine, pored takmičara iz srpskih klubova, očekuje se dolazak boraca iz Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Mađarske, Slovačke…

X