Spisak za Balkansko prvenstvo

steva_zivkovic_a

Od 26. Do 29. septembra bugarski grad Varna biće domaćin Balkanskog prvenstva u kik boksu. Na regionalnoj smotri, koja će svim selekcijama sa Balkana ujedno biti i filter za Evropsko prvenstvo koje se krajem oktobra odrzava u Ankari, učestvuje brojna srpska ekspedicija. Selektor Nebojša Milošević je za Varnu pozvao 28 reprezentativaca koji će se takmičiti u dve discipline lou kiku i K1 stilu.

 


– Biće to je još jedna prilika da testiramo momke i devojke koji bi trebalo da predstavljaju Srbiju na Evropskom prvenstvu u Ankari. U Varni će, kao I uvek do sada, konkurencija biti veoma oštra, što će svim našim takmičarima dobro doći kao odličan test nivoa trenutne spremnosti pred takmičenje koje će biti kruna ove sezone. Uveren sam da će još jednom potvrditi dobru formu, ali i obezbediti visok plasman – prokomentarisao je selektor Nebojša Milošević.

 

 


Uz selektora Miloševića od trenera u Varni će biti i Neven Dondur, Srđan Radulović, Slobodan Jocić i Dušan Kilibarda. U ekspediciji su i dr Borislav Pelević, predsednik Kik boks saveza Srbije, Srđan Bugarčić, generalni sekretar, i sudija Nenad Đorđević. I. G.
 

milos_anic_izlazak1


Sastav reprezentacije
LOU KIK – žene: Jovana Krstić (do 56 kg), Mirjana Vujić (do 60 kg).
Muškarci: Danijel Bogdanović (do 51 kg), Nenad Dimitrijević i Boban Marinković (do 57 kg), Miloš Anić (do 60 kg), Predrag Mijajlović (do 63,5 kg), Uroš Živković (do 67 kg), Sokol Arsić (do 71 kg), Stevan Živković (do 75 kg), Nikola Stošić (do 81 kg), Miloš Nešković (do 86 kg), Bojan Džepina (+91 kg)
K1 STIL – žene: Sanja Sučević (do 52 kg), Eva Halaši (do 65 kg), Aleksandra Krstić (do 70 kg).
Muškarci: Aleksandar Đorđević i Milan Savić (do 57 kg), Aleksandar Gogić (do 60 kg), Miroljub Nedeljković (do 67 kg), Slađan Dragišić (do 71 kg), Ljubo Jalovi i Miljan Vidović (do 75 kg), Uroš Bogojević i Jasmin Musa (do 81 kg), Vladimir Lekić (do 86 kg), Darko Milošević (do 91 kg), Đorđe Mladenović (+91 kg)

X