Srbi spremni za Skopje

zivkovic11

Finalne pripreme za Svetsko prvenstvo koje će se do 23. do 29. oktobra održati u Skopju su završene. Reprezentativci Srbije su desetak dana trenirali u Mitrovcu na Tari, svojoj staroj bazi pod budnim okom stručnog štaba.

Odrađeno je sve što je planirano i selekcija Srbije je spremna otputovala u Makedoniju. U Skopju čast Srbije braniće 28 reprezentativaca koji će se takmičiti u dve discipline, lou kiku i K1 stilu.

 

 

– Pripreme su odrađene odlično, svi momci i devojke su spremni za ono što ih očekuje na planetarnoj smotri u Makedoniji. U dobroj su formi, izuzetno motivisani da još jednom potvrde i svoj i kvalitet selekcije Srbije. Veći deo nacionalnog tima čine iskusni takmičari koji su već imali uspeha na seniorskim šampionatima Evrope i sveta uz one koji su se tokom ove godine dokazali na domaćoj i međunarodnoj sceni. Očekujem da ćemo i u Skopju nastaviti tradiciju osvajawa odličja i zadržati Srbiju u samom svetskom vrhu kad su ringovne discipline lou kik i K1 stil u pitanju – prokomentarisao je selektor Nebojša Milošević.

Uz selektora Nebojšu Miloševića u stručnom štabu u Skopju biće treneri Neven Dondur, Srđan Radulović I Dušan Kilibarda, kao i direktor Miodrag Jotić.

Muškarci

Lou kik do 51 kg: Danijel Bogdanović. Do 54 kg: Aleksandar Đorđević. Do 57 kg: Boban Marinković. Do 60 kg: Miloš Anić. Do 67 kg: Uroš Živković. Do 71 kg: Aleksandar Topić. Do 75 kg: Stevan Živković. Do 81 kg: Viktor Šubić. Do 86 kg: Luka Stajić. Do 91 kg: Jovan Kaluđerović. +91 kg: Dragan Jovanović.

K1 stil do 54 kg: Milan Savić. Do 57 kg: Nenad Dimitrijević. Do 60 kg: Aleksandar Gogić. Do 67 kg: Miroljub Nedeljković. Do 71 kg: Slađan Dragišić. Do 75 kg: Ljubo Jalovi. Do 81 kg: Uroš Bogojević. Do 86 kg: Darko Milošević. Do 91 kg: Nenad Pagonis. +91 kg: Saša Ćirović

Žene

Lou kik do 52 kg: Tihana Baša. Do 56 kg: Jovana Krstić. Do 60 kg: Mirjana Vujić. Do 65 kg: Suzana Radovanović.

K1 stil do 52 kg: Sanja Sučević. Do 60 kg: Jelena Stefanović. Do 65 kg: Eva Halaši.

X