Sve je spremno za početak Balkanskog prvenstva

Kik boks reprezentacija Srbije, posle odrađenih priprema u sklopu “Balkan kampa” na Vlasini u jakom sastavu nastupiće u Skoplju od 3. do 5. septembra na Prvenstvu Balkana u K-1 i low kick disciplinama.

Selektor Srđan Radulović je odredio spisak od 57 takmičara ( 26 seniora, 19 juniora i 12 mlađih juniora) koji su danas, 3.9. pošli put Skoplja. „Samo oni koji su potpuno spremni predstavljaće Srbiju na međunarodnoj sceni. Ova reprezentacija je svakako spremnija od one koja je nastupila u Karlovcu na Evropskom kupu u maju, kada je Srbija zauzela 1. mesto u konkurenciji oko 1600 takmičara”- istakao je Radulović.

Prvenstvo počinje 4.9. i traje do 5.9. 2021. i sa srpskim timom će biti i predsednik KBSS Miodrag Jotić, kao i generalni sekretar Petar Petrović, ovde u funkciji direktora WAKO Balkan organizacije.

Za vreme trajanja prvenstva održaće se i redovna skupština Balkanske federacije (WAKO Balkan) gde će prisustvovati i predsednik WAKO Roy Baker kao i v.d. predsednik WAKO Evrope Ištvan Kiraly.

Списак учесника Балканског првенства 2021.

 

X