Svetsko prvenstvo za seniore 2021. održaće se u Italiji

WAKO seniorsko svetsko prvenstvo (sve discipline) zvanično će se održati od 14. do 24. oktobra 2021. godine u Jesolo Lido (VE), u Italiji, u PALAZZO DEL TURISMO (Gradska sportska dvorana), koje je isto mesto održavanja WAKO Svetskog prvenstva za kadete i juniore uspešno održanog u 2018. godini.
Proces nadmetanja zainteresovanih organizatora je uspešno završen i nakon sastanka Organizacionog odbora WAKO, uz analizu WAKO tehničkog direktora, Bord direktora WAKO-a konačno je odobrio mesto i vreme održavanja i prihvatio ponudu organizacije italijanske federacije (FEDERKOMBAT).
Novina je to što će organizator biti obavezan da takmičenje sprovede prema strogim protokolima koji se tiču virusa Korona, što će takođe usloviti i nove obaveze učesnika, o čemu će se tačne instrukcije dobiti u narednom periodu.
Takođe bismo želeli da vas podsetimo da će WAKO seniorsko svetsko prvenstvo biti najprestižniji događaj ove godine, zvanično i jedino elimininaciono takmičenje za sportiste koji hoće da se kvalifikuju za učešće na Svetskim igrama (K-1), koje će se održati u Birminghamu (SAD), od 7. do 17. jula 2022, i na Svetskim borilačkim igrama u disciplinama Point Fighting i Full Kontakt, koje će se održati u Aziji 2022. godine.
Pregledajte ažurirani WAKO kalendar da biste videli WAKO događaje u 2021. i narednih godina.
X