TATNEFT Svetski kup

Ljubo Jalovi posle meca

U petak je završena prva selekcija 1/8 finala TATNEFT svetskog kupa, na kojoj je nastupio i Ljubo Jalovi. Posle 4 runde  u kojima smo videli mnogo silovitih udaraca sa obe strane, sudijskom odlukom 2;1 pobeda je otišla u korist domaćeg boraca Andreja Čekhonina, inače aktuelnog prvaka Sveta u kategoriji do 86 kilograma iz Beograda 2015. godine.

„Mislim da sam kontrolisao meč od samog početka, iako smo oboje bili ofanzivni iz kontri, zadavajući mnogo nožnih udaraca. Borba se više vodila sa distance sa koje su se udarci i razmenjivali. Za protivnika mogu da kazem da je veoma čvrst i dobar borac.  Mislim da mi je nedostajalo malo i sportske sreće u sudijskoj odluci, sobzirom da smatram da sam ostavio jači utisak tokom meča“, rekao je Ljubo Jalovi posle meča.

“Zadovoljan sam kako je Ljubo odradio meč protiv odlicnog Rusa, mada mislim da je većinu meča Ljubo bio taj koji je kontrolisao sam tok meča i da je meč bio veoma neizvestan do samoga kraja, što pokazuju i odluke sudija koje su pobedu dale domaćem borcu rezultatom 2;1″, zadovoljno je izjavio  Dušan Kilibarda, trener reprezentacije Srbije u kik boksu i član stručnog štaba Kik boks saveza Srbije.

X