Tigrovi na Poljake

aleksandar konovalov 2

Tradicija se nastavlja i ove godine. Baš kao i svakog 7. jula za slavu Končareva, rodnog mesta Dragana Markovića Palme, na fudbalskom igralištu održaće se još jedna u nizu profi revija u kik boksu. I ovoga puta biće to splet sporta i muzike, pa su organizatori za sve prisutne pripremili prvoklasni program.

U sportskom delu snage će odmeriti članovi KBK „Palmini tigrovi“ sa jedne i selekcije Poljske sa druge strane. U timu „Tigrova“ biće ono najbolje što jagodinski kik boks ima. U ringu će se pojaviti Miloš Anić, Boban Marinković, Mihajlo Jovanović, Aleksandar Konovalov i Predrag Mijajlović koji će se nadmetati u disciplini low kick protiv takmičara iz Poljske.

U muzičkom delu programa prisutni će imati prilike da uživaju u pesmama Harisa Džinovića. Program u Končarevu počinje u nedelju, 7. jula u 20,30.

Parovi borbi

Low kick do 57 kg: Boban Marinković – Sebastian Slon. Do 60 kg: Miloš Anić – Mateusz Jagielski, Aleksandar Konovalov – Michael Krolik. Do 63,5 kg: Mihajlo Jovanović – Maciej Garbaczewski, Predrag Mijajlović – Roger Garbaczewski.

X