Tigrovi na Portugalce

aleksandar konovalov 2

U Končarevu će se večeras od 20,30 časova održati tradicionalni profi meč u kik boksu. Kao i svakog 7. jula u prethodnih 17 godina i ovoga puta na stadionu u Končarevu, rodnom mestu Dragana Markovića Palme, članovi KBK “Palmini tigrovi” će odmeriti snage sa rivalima iz jedne od evropskih zemalja.

Ovoga puta u Končarevo je stigla ekipa iz Portugalije, a biće odrađeno pet mečeva u disciplini low kick, a radiće se u tri runde po dva minuta.

– Uvek je nezahvalno prognozirati kad je rezultat u pitanju. Ovoga puta na megdan nam izlaze Porutugalci, reč je o ekipi sastavljenoj od kvalitetnih boraca. Ono što, tradicionalno, možemo da obećamo su dobre, atraktivne borbe, a pobeda je, svakako, ono čemu težimo. Momci su dobro trenirali i uveren sam da će u ringu kvalitet prevagnuti na našu stranu – prokomentarisao je trener Slobodan Jocić.

Kako organizatori ovog kik boks spektakla uvek vode računa I o kulturno zabavnom program treba reći da će publiku zabavljati Haris Džinović i Jovana Tipšin.

Parovi:

Low kick, do 55 kg: Danijel Bogdanović – Jorge Andrade. Do 60 kg: Boban Marinković – Igor Filipe. Do 63.5 kg: Predrag Mijajlović – Renato Canelas, Aleksandar Konovalov – Joao Francisco. Do 81 kg: Nemanja Pantelić – Luis Leite boban marinkovic lasiri

X