Tigrovi „pojeli“ Azure

milos_anic_desno1

Povodom Ivanjdana, krsne slave sela Končareva, rodnog mesta Dragana Markovića Palme, na fudbalskom terenu, pred oko 12.000 gledalaca, održana je još jedna profi kik boks revija. U glavnim ulogama bili su najbolji borci KBK Palmini tigrovi i reprezentativci Italije. Posle petr borbi slavili su Tigrovi – 4:1.

Atmosferu su zagrejali mladi borci Palminih tigrova i Vojvodine. Nemanja Pantelić i Igor Nistor su odradili dobar meč. Posle tri runde jednoglasnom odlukom sudija slavio je uzdanica Tigrova Pantelić.

OkršajTigrova i Italijana otvorili su Bogdanović i Šola. Posle solidne borbe, nekoliko atraktivnih poteza, jednoglasnom odlukom sudija slavio je Šola i Azuri su poveli 1:0. Ispostavilo se da je to bilo sve od gostiju.

U ring su potom ušli Mijailović i Orela. Posle početnog ispitivanja snaga u prvoj rundi Mijailović je preuzeo inicijativu, već početkom druge runde Orela poslao u nokdaun. Taman što se oporavio, Orela se našao pod novom kanonadom. Sevali su krošei, direkti, Itralijan se ponovo našao na podu posle čega nije mogao da nastavi meč. Tigrovi su izjednačili na 1:1.

Mladi Konovalov je još jednom potvrdio svoj raskošni talenat i dokazao da raste u sjajnog borca. Od starta je krenuo silovito, nije štedeo rivala. Nizao sjajne nožne uz pakleno precizne ručne udarce. Serije krošeo i aperkata rezultirali su da se Leandro prvi put nađe na podu već sredinom prve runde. Italijan je tek stao na noge usledio je precizan kroše i Leandro nije više bio u stanju da nastavi meč. Tigrovi – Italija 2:1.

U ringu su se potom našli iskusni Boban Marinković i Serđo Pimpolare. Marinković je prve dve runde radio taman koliko treba, da bi u trećoj pojačao gas i gotovo samleo Italijana. Sudije nisu imale dilemu, pobedu su dodelile Marinkoviću 3:0.Pobedom Marinkovića Tigrovi asu obezbedili trijumf u ovom meču.

U ring je poslednji ušao najveća zvezda Tigrova i jedan od najiskusnijih srpskih boraca Miloš Anić. Od starta je krenuo u svom stilu., radio je lako, efektno, precizno pogađao Pintu nožnim i ručnim udarcima. Priredio je navijačima još jednu kik boks poslasticu, a oni su to nagradil aplauzima. Na kraju, ni sudije nisu imale dilemu, jednoglasnom odlukom Anić je pobedio i samo potvrdio trijumf Tigrova.

Bila je ovo 13 pobeda Palminih tigrova u 15 mečeva uz jedan poraz i jedan remi.

REZULTATI

Uvodni meč do 81 kg: Nemanja Pantelić (Palmini tigrovi) – Igoor Nistor (Vojvodina) 3:0.

Palmini tigrovi – Italija do 51 kg: Danijel Bogdanović – Ivan Šola 0:3. Do 57 kg: Boban Marinković – Serđo Pimpolari 3:0. Do 60 kg: Miloš Anić – Elio Pinto 3:0. Do 63,5 kg: Predrag Mijailović – Alesandro Orela 3:0 (KO 2. runda), Aleksandar Konovalov – Kauserano Leandro 3:0 (KO 1. runda)..

Nikolić u Končarevu

politicari_koncarevo1

Meču je prisistvovao i sam politički vrh Srbije. Uz Dragana Markovića Palmu u prvom redu su bili Tomislav Nikolić, predsednik  Srbije, Ivica Dačić, mandatar za sastav nove Vlade, Aleksandar Vučić, vd predsednika SNS,Velimir Ilić, predsednik NS,  Verica Kalanović, potpredsednik URS, Dušan Bajatović i Aleksandar Antić iz SPS… Spektaklu u Koncarevu su prisustvovali i ambadsadori Velike Britanije, Indije, Kanada, Alžira, Slovenije, otpravnik poslova i konzul Belorusije…

X