Tri srpska borca na profi ringu

plakat 2019

Sportska hala “Kongresna” u Varni, Bugarska, 23. februara biće domaćin kik boks spektakla Gala Fight Night gde će biti održano 8 revijalnih borbi u amaterskoj konkurenciji, jedna profi borba za evropsku WAKO PRO titulu i jedna za titulu interkontinentalnog profesionalnog prvaka WAKO PRO.

Tri naša takmičara učestvuju u programu:

u revijalnom delu jagodinac Predrag Mijajlović radi meč protiv Ognjana Mirčeva ( srebrni na svetskom juniorskom, bronza na evropskom juniorskom, dvostruki balkanski šampion, osvajač četiri puta svetskog kupa: tri u juniorskoj i jednom u seniorskoj konkurenciji) iz Bugarske.

nikola       DSC 7932 2     Jagodinac

Nikola Todorović                              Ljubo Jalovi                     Predrag Mijajlović (levo)

 

Prvobitno najavljeni napadač na evropsku profi titulu Jordan Jankov je otkazao meč zbog bolesti tako da se prilika ukazala našem Ljubi Jalovom. Ljubo za protivnika ima Makedonca Bobana Ilioskog. Meč je u kategoriji K-1 -81,400kg. Pred Ljubom je i izazov skidanja kilaže za ovaj meč ali šansa je previše dobra da bi se propustila.

Meč večeri je meč između Nikole Todorovića, juniorskog WAKO svetskog prvaka 2016, i Kristijana Korunčeva, bugarskog šampiona, jednog od najboljih boraca trenutno u Bugarskoj. Meč je za profesionalnu titulu interkontinentalnog prvaka WAKO PRO -75kg.

Naši šampioni su veoma traženi na svetskoj profi sceni kao kvalitetni borci.

Nadamo se da ćemo 23. februara slaviti tri pobede.

X