Turnir Balkans best fajters zatvorio sezonu

Kraj godine i kraj takmičarske sezone obeležio je turnir Balkan Best Fighters, koji je po šesti put zaredom okupio takmičare sa Balkana. Preko 500 učesnika turnira iz 6 zemalja bilo je aktivno dva dana na dva ringa i tatamiju, a gledaoci su mogli da prate takmičenje preko TV ekrana i kanala Sport Klub 3.

Organizator je Kik boks klub Niš i njegov predstavnik i selektor srpske reprezentacije Srđan Radulović su zadovoljni ovogodišnjim turnirom, koji je uspešno organizovan uprkos mnogim problemima koji su zbog epidemije Kovid virusa otežali dolazak i učešće mnogih ekipa.

Gostujuće reprezentacije su zadovoljne turnirom i organizacijom, među njima se izdvajaju takmičari Severne Mekedonije, čiji predsednik Dejan Mitrovski nije krio zadovoljstvo učešćem jer je turnir obilovao dobrim borbama i oštrom konkurencijom.

Kik boks klub Niš je osvojio pehar za najbolji klub na „6. BALKANS BEST FIGHTERS“ sa osvojenih 8 zlatnih medalja a takmičarka tog kluba  Nikolina Stevanović pehar za najbolju mlađu juniorku.

Najbolji klub na tatamiju bio je Team Zoran iz Severne Makedonije.

 

X