U Brazil sa 14 boraca

miljan vidovic 2012

Od 30. septembra do 5. oktobra u Brazilu se održava Svetsko prvenstvo u disciplinama lou kik i K1 stil. Među učesnicima će biti i selekcija Srbije koja će u Sao Paolu brojati 14 takmičara.

Posle priprema održanih u staroj bazi, Mitrovcu na Tari, stručni štab je odlučio da na daleki put povede one od koji se očekuje da na planetarnoj smotri budu u igri za odličja.

– Izabrali smo selekciju sastavljanu od iskusnih seniora, ali i nešto mlađih takmičara koji su u minulom periodu pokazali da poseduju kvalitet, motivaciju, ali i da su u adekvatnoj formi kojom mogu da konkurišu za visok plasman na Svetskom prvenstvu. Tokom priprema svi su radili maksimalno ozbiljno i dobro i verujem da ćemo u Brazilu na planetarnoj smotri održati prepoznatljiv nivo kvaliteta kad je srpski kik boks u pitanju – prokomentarisao je selektor Nebojša Milošević.

U Brazil putuju Miloš Anić, Aleksandar Konovalov, Aleksandar Topić, LJubo Jalović, Miljan Vidović, Stevan Živković, Uroš Bogojević, Nenad Pagonis, Aleksandar Gogić, Viktor Šubić, Stefan Anđelković, Andi Đurđević, Sanja Sučević i Eva Halaši.

X