U poseti specijalnoj brigadi Vojske Srbije

Kik boks savez Srbije je danas bio u poseti Specijalnoj brigadi vojske Srbije u kasarni “Rastko Nemanjić” u Pančevu gde je prisustvovao tradicionalnom Svetosavskom turniru u borilačkim veštinama.

Pored demonstracije nekoliko borilačkih sportova, publici i vojnicima su naši svetski prvaci i vice-prvaci uspešno predstavili kik boks. Demonstraciju tehnika su izveli Teodora Manić, Saška Krstić, Danijel Memedovski i Aleksandar Menković sa trenerima Dejanom Pavićem i Milošem Milutinovim.

5v      7v

Medju visokim zvanicama iz Vojske i srpskog sporta bili su i predstavnici Kik boks saveza: predsednik Srdjan Bugarčić, generalni sekretar Petar Petrović i selektor Božidar Đermanović.

Komandant Specijalne brigade Vojske Srbije brigadni general i profesor Dr. Miroslav Talijan je inspirativnim pozdravnim govorom otvorio turnir i uručio plaketu Srdjanu Bugarčiću i zahvalnicu Petru Petroviću za ostvarenu saradnju.

12v   11

Posle svečanog dela održano je i vojno prvenstvo u kik boksu, koje su arbitražno ispratile sudije Kik boks saveza Srbije.

Saradnja Kik boks saveza Srbije i specijalne brigade Vojske Srbije je otpočela prošle godine i sada već imamo dugoročne planove o zajedničkim aktivnostima.

X