Uspešan nastup kik boksa na Sajmu sporta

Sajam sporta, 12. po redu, svečano je otvoren na Adi Ciganliji u Beogradu. Ova tradicionalna sportska manifestacija koju organizuje Sportski savez Srbije, uz podršku Ministarstva sporta, ove godine održava se pod sloganom „Sport je radost!“
Sajam je trajao od petka, 22.9.2023. do nedelje 24.9.2023. a svečano otvaranje je održano u petak, 22.9. u 12 časova, kada su se prisutnima obratili: predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, ministar sporta Zoran Gajić, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović.

Kik boks savez Srbije je održao prezentaciju kik boksa u vidu sparinga srpskih reprezentativaca i takmičara za vreme drugog dana Sajma sporta u Beogradu, što je izazvalo veliko interesovanje posetilaca i TV ekipa.

Zagrevanje, sparing i istezanje u kik boksu izveli su juniorski i seniorski reprezentativci i takmičari mnogih klubova članova saveza.
Programu su prisustvovali i predsednik saveza Duško Basrak, članovi Upravnog odbora, selektor Srdjan Radulović, trener reprezentacije Vladimir Bogović kao i klubovi Petros, Batajnica, Ful kontakt Beograd, Dragon, Niš, Bor, SD kombat, Top fajter, RU09 i mnogi drugi.
Sparingu je prisustvovao i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.
X