Uspešno završeni seminari za licenciranje trenera

Kik boks savez Srbije je 7,8 i 9.maja organizovao seminare za licenciranje trenera u kik boksu na tri lokacije u Srbiji: u Beogradu, u Kraljevu i u Subotici, kako bi svim trenerima bilo omogućeno da prisustvuju.
Seminari su se sastojali od prvog predavanja u nizu na temu: „Trener-izazov sporta“ koji je držao Miodrag Jotić, predsednik saveza, drugog predavanja u vezi veoma delikatne zdravstvene teme „Potres mozga u borilačkim sportovima“, koju je držala Suzana Milutinović, članica Zdravstvene komisije saveza i trećeg predavanja „Nova WAKO pravila“, sa posebnim osvrtom na novine i izmene sudijskih pravila a koja su stupila na snagu 1.1.2021. godine, a koje je držao Petar Petrović, generalni sekretar i vršilac dužnosti predsednika sudijske komisije saveza.
Seminare su pohađali treneri koji su svoju licencu obnavljali ali i oni sa važećom licencom, ali obavezni da svoja znanja stalno proširuju.
Zadovoljni su bili i uprava i treneri polaznici seminara, jer se pokazalo da su teme bile izuzetno zanimljive i razgovori produktivni.
X