Vidović bez sreće

superkombat miljan

Miljan Vidović nije uspeo da trijumfuje na turniru četvorice u kategoriji do 81 kg na Superkombat World Grand prix turniru u Constanti. Zaustavljen je već u prvom meču, polufinalu. Sudije su bile jednoglasne i pobedio je Miles Simson (Surinam).

Miljan u Rumuniji, jednostavno, nije imao sreće. Prva runda protekla je u inicijativi Simsona, ali je u dobrom delu druge runde Miljan bio bolji, nadoknadio eventualni minus i počeo da stiče prednost. Posle jedne sjajne serije našeg borca Simson je signalizirao nedozvoljeni udarac u genitalije, a ringovni sudija je odmah, utisak je preuranjeno i bespotrebno, Vidoviću dodelio minus poen. Bukvalno u poslednjoj sekundi te runde čime je u dobrom delu poništena prednost koju je stekao.

U poslednjoj rundi Miljan je krenuo na sve ili ništa. Bio je odličan, zadavao precizne udarce, beležio poene. Simson je u pojedinim delovima runde bio samo nemi posmatrač. I onda, u poslednjih par sekundi, jedan udarac da li srećni ili potez očajnika, tek Simson je pogodio Vidovića. Naš borac se zateturao, pao i sudija je brojao nokdaun. Meč je nastavljen i odmah se čuo gong.

Simson je, sa dve srećne okolnosti u poslednjim trenucima 2. i 3. runde, prošao dalje, a naš Vidović će čekati neki novi izazov na profi sceni.

Miljane, bio si odličan. Glavu gore šampione!

X