Zašto ne možemo da vidimo Facebook objave Kik boks saveza Srbije?

PhotoGrid 15090363144551

Važno obaveštenje:
Objave Kik boks saveza Srbije ubuduće morate da tražite u Explore feed-u na svom Fejsbuk profilu kako biste ostali u toku sa našim vestima.

Pošto se ulogujete na vaš Facebook profil, upalite Explore feed, kliknite malu ikonu rakete (sa leve strane svog News feeda ako ste na računaru a sa desne ako ste na mobilnom telefonu), i tek tada ćete moći da pratite Facebook stranicu Kik boks saveza Srbije, a evo i objašnjenja o čemu se zapravo radi:
Fejsbuk u Srbiji i još pet zemalja eksperimentiše sa načinom na koji se vesti dele na stranicama te mreže, a isprobavanje novog sistema trajaće mesecima.
„Trenutno testiramo takav sistem da korisnici imaju jedan prostor posvećen njihovim prijateljima i porodici, a drugi, odvojeni prostor, nazvan Eksplor (Explore), sa objavama od drugih stranica“, naveo je Mr. Moseri iz Fejsbuka.
Cilj eksperimenta je, prema njegovim rečima, da se vidi da li ljudima više odgovara da imaju odvojene prostore za lične i javne sadržaje.
„To znači da ćete od sada kada se ulogujete na svoju Facebook stranicu imati dve liste, jednu u kojoj ćete videti samo postove prijatelja i drugu u kojoj ćete moći da listate sve ostale stranice koje pratite.“
Isto uputstvo važi i za računare i za mobilne telefone. Ukoliko ne pronadjete ikonu za Explore feed ( raketicu), ažurirajte aplikaciju Facebook na svom telefonu.
Važno nam je da ostanete uz nas i pratite vesti o sportu koji volite!
Facebook ostaje naše sredstvo komunikacije sa publikom koja voli kik boks.

X