Živković u Osijeku

steva zivkovic osijek

Večeras se u Osijeku održava još jedan iz serije FFC turnira. I ovoga puta na listi učesnika biće Stevan Živković koji se nametnuo odličnim izdanjima i efektnim pobedama na revijama ove organizacije održanim u Ljubljani i Zagrebu.

Ovoga puta rival će biti Škodran Veseli koji je veoma čvrst borac. O tome svedoči i činjenica da je poslednja dva meča završio prekidima. Na nedavno održanom FFC turniru u Skoplju prekidom u 1. rundi dobio je iskusnog domaćeg borca Ileta Ristevskog – analizirao je rivala Stevan Živković.

Kakva su očekivanja?

– Kao i uvek sebe doživljavam kao favorita, tako će biti iu ovom meču. Spreman sam bolje nego u Rusiji, ostalo je još samo da doteram kilažu jer se ovaj meč radi u kategoriji do 77 kg. Veseli je borac za respekt, ali sam svestan sebe i svojih kvaliteta tako da verujem u novi uspeh.

Živkovićističe da planira da nastavi nisku uspeha:

– Prošle godinesam se super pokazao u jednoj od najjačih organizacijau Evropi. Debitovao sam u FFC, vrlo brzo odradio i drugi turnir i ostavio zapažan utisak. U FFC nemam poraz i učiniću sve da i posle Osijeka ostanem neporažen.

X